top of page
Writer's pictureHistory Makers

Meiteņu konference 2019: FOR SUCH A TIME AS THIS

6. aprīlī notika jau otrā meiteņu konference UNFADING BEAUTY ar tēmu “For such a time as this”. Šajā gadā konferencē kopā pulcējās vairāk nekā 80 jaunas meitenes, lai kopā slavētu Dievu, iepazītu Viņu vairāk un pavadītu laiku kopā sadraudzībā.


Konferences tēma šogad tika balstīta uz rakstvietu no Esteres grāmatas 4:14 “[..] tieši šī laika dēļ [..]”. Lana Āboltiņa un Alesha Nutter dalījās par to, kā meli ietekmē mūs, mūsu dzīvi un mūsu domāšanu, kā arī runāja par mūsu mantojumu - kādus lēmumus mēs pieņemam un kā tie ietekmē mūsu dzīvi turpmāk.



Kā arī bija laiks, kad mēs sadalījāmies mazākās grupās un varējām diskutēt par dažādām tēmām, dalīties ar savām domām un klausīties mūsu brīnišķīgajos viesus, kuri vadīja šīs sesijas. Marta Logina stāstīja par to, kā sociālie tīkli iektekmē mūs un kā mēs varam ietekmēt šo pasauli caur sociālajiem tīkliem. Oksana Čebotareva dalījās par tām lietām, kuras mēs piedzīvojam katru dienu, mūsu darbībām, par to, ka mūsu pieredze padara mūs stiprākus. Līga Valinka runāja par mūsu emocijām un to, kā tās ietekmē mūs, mūsu domas un darbības.



Šajā gadā mums bija brīnišķīga brīvprātīgo komanda, kura ieguldīja daudz laika un pūļu, lai šī konference notiktu. Slavēšanas komanda, meitenes virtuvē, reģistrācijā, tīrības komanda, tulki, organizatori un visi pārējie - paldies Dievam par katru sirdi, kas bija atvērta šai kalpošanai.



Mēs ticam no visas sirds, ka katra meitene, kas bija konferencē, saņēma kaut ko no Dieva un tas bija patiesi īpašs laiks mums visiem!

Ir pieejami daži audioieraksti no konferences, kurus vari noklausīties. Šeit vari dzirdēt Lanas Āboltiņas runāto konferencē par melu ietekmi mūsu dzīvēs:



Savukārt šeit vari noklausīties, ko Alesha Nutter stāstīja par Esteres stāstu un to, kā mūsu lēmumi ietekmē mūsu dzīves un cilvēkus mums apkārt:



Bildes no pasākuma vari apskatīt šeit:


Uz tikšanos nākamgad!

63 views0 comments

Comments


bottom of page